12. Hals Barre Marathon, lørdag, den 07.11.20

 

Dato: Lørdag, den 7. november 2020

Sted:  Hals Bådelaugs klubhus på havnen i Hals

Start: Samlet start kl. 10.00

Distance: Marathon og halvmarathon

Rute:  Løbet er fladt men alligevel varieret. Der løbes ad fortov og cykelsti gennem skov og sommerhusområde langs havet og fjorden på sti med varieret underlag og tilbage til Hals og Hals Havn. Ruten kan ses på http://www.endomondo.com/routes/947332616. Halvmarathon og marathon, med 3/6 omgange af 7,04 km. Der er ikke DAF-opmålt distance eller chip tidtagning. Løberne tager selv tid. Underlag: asfalt, grus, skovsti og sand

Tilmelding: Tilmelding på mail til bjensen9370@gmail.com (Obs - ny mail) - Efterfølgende tilsendes betalingsbetingelser. Der kan betales på mobilepay til 93520071. Husk at angive distance ved tilmelding! 
Der kan maximalt deltage 130 løbere heraf max 60 på halv-marathon.

Pris:  100 kr uanset distance incl. ny medalje

DepotDer er hoveddepot ved start/mål med vand, saft, cola, kage, slik, chokolade og frugt. Midtvejs er der et drikkedepot.

Bad og toiletter: Ja

Andre bemærkninger: Der løbes på eget ansvar. Der er gode parkeringsmuligheder på Hals havn. Pårørende, tilskuere og løbere har mulighed for at benytte Bådelaugets klubhus. Her vil der til løberne og pårørende være lidt let spiseligt efter løbet samt mulighed for at varme sig. Her kan også købes øl og vand for 10 kr. Der gøres opmærksom på, at vores løb ikke har til formål at skabe overskud.  

Løbet afholdes i overensstemmelse med Klub100 Marathons generelle regler, samt udmelding fra bestyrelsen, dateret 23.04.20 

Der bliver taget billeder under løbet, hvis du ikke vil kunne genkendes, bedes du meddele dette inden løbet.

 

 

 

Deltagerliste

Marathon:

 

Halvmarathon:

Hals Barre 2019